Modele
Re: Modele
LubuPL dalej mam wrażenie, że te obręcze są zrobione z cementu
Tak w otoczeniu zupełnie inaczej ta beczka się prezentuje 

Nowy serwis z fajnymi, imprezowymi, niedrogimi koszulkami - http://fajne-imprezowe-koszulki.cupsell.pl
Dodałem dwa nowe obiekty do mojego magazynu. Jak na razie wszystko śmiga, starałem się tworzyć modele LP.
Dodane obiekty:
- Pień drzewa ( wiem, że nie wygląda ładnie
)
- Winogrona ( nie znalazłem żadnej dobrej tekstury, więc na razie jest tylko kolor podstawowy )

Dodane obiekty:
- Pień drzewa ( wiem, że nie wygląda ładnie

- Winogrona ( nie znalazłem żadnej dobrej tekstury, więc na razie jest tylko kolor podstawowy )

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć."
Wygląda dobrze, ale jakby ciut cieńsze i dodać krawędź dla tych obręczy, aby wyglądały jak... metalowa obręcz a nie naklejka.
Ale tak z doświadczenia to nikt podczas grania na to nie zwróci uwagi.
Pamiętam jak chciałem się pochwalić rodzinie co zrobiłem i... dowiedziałem się jak nie należy grać, jakie dziwne rzeczy gracze robią w grze, a to co chciałem pokazać w ogóle zostało pominięte.
Ale tak z doświadczenia to nikt podczas grania na to nie zwróci uwagi.
Pamiętam jak chciałem się pochwalić rodzinie co zrobiłem i... dowiedziałem się jak nie należy grać, jakie dziwne rzeczy gracze robią w grze, a to co chciałem pokazać w ogóle zostało pominięte.