Strona 2 z 2

Re: Polski Symulator Farmy ( Prototyp)

: 27 mar 2013, 19:39
autor: Dagon
Ok, zrobiłem to. Do brony dołączyłem pomarańczowy sześcian, żeby lepiej działało połączenie i zapisane jest też w nim property 'hol' z dowolną wartością (zapomniałem wyczyścić więc nie martw się, że jest wszędzie Cube2) która identyfikuje obiekt do którego można się podłączyć (może jest lepszy sposób np. za pomocą klas, ale sensor Near przyjmuje za parametr property więc po co wyważać otwarte drzwi). Dodałem również zabezpieczenie przed przyłączeniem kilku narzędzi rolniczych. Sterowanie jak w Hard Truck - T i D.
Link

Re: Polski Symulator Farmy ( Prototyp)

: 27 mar 2013, 21:30
autor: janek
OK. Działa tak jak chciałem :D :D :D Thx 3x Dagon :-)

Re: Polski Symulator Farmy ( Prototyp)

: 09 kwie 2013, 17:02
autor: janek
Aktualnie twój system chodzi rewelacyjnie. Udoskonaliłem go również tak aby maszyny wskakiwały w zaczep. Lecz mam jeszcze koleiny problem. Chciałbym ustawić RotLimit w tym skrypcie. Tak jak to się robi w constraint.

Re: Polski Symulator Farmy ( Prototyp)

: 03 lut 2015, 21:00
autor: szymon9n
Witam czy ktos nadal nad tym projektem pracuje czy jest juz skączony link do jazdy próbnej nie działa